Presenttips till barnvälsignelse och dop

Vad köper man till en barnvälsignelse? Behöver du förslag på en doppresent?

Här nedan har vi samlat några tips på presenter som passar bra till både barnvälsignelse, dop och konfirmation. Självklart passar det bra till andra tillfällen som inflyttning, födelsedagar eller bara en enkel överraskning.

Vill du se fler örhängen, träfigurer eller halsband?

Hittar du inte vad du söker får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Barnvälsignelse och dop

 

Under året finns det många olika högtider och tillfällen att fira. Ofta kan det vara klurigt att fundera ut vad som passar när någon ska döpa sitt barn eller man är bjuden på en barnvälsignelse.

Vi har försökt samla ihop några av de olika produkter som vi tycker passar bra att ge vid såna tillfällen. En söt träfigur att hänga upp i barnets rum passar bra för både tjejer och killar.

 Till barnvälsignelse och dop rekommenderar vi att ni väljer någon av våra träfigurer. Det finns flera olika modeller att välja bland. Våra favoriter är nog ändå ett ballongpar eller en söt kanin som passar utmärkt i ett barnrum. Vi har många kombinationer av texter och färger och här på sidan visas enbart ett urval. Hittar du inte den kombination som du är ute efter så är du välkommen att höra av dig till oss via mail eller sociala medier.